SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Basket för barn födda 2015 och yngre
2023-11-27 23:58

Det är ett ganska stort tryck på anmälningar både pojkar och flickor födda 2015 och yngre. Vi har en coach på gång men vi tänker att vi kör igång något efter jul. Finns det någon förälder eller annan som kan tänka sig att hjälpa till att coacha så kan vi låta fler spela basket men som det ser ut just nu är det många som kommer hamna i kö.

 

Hör av er till stina.bylund@borlangebasket.se om ni vill hjälpa till att coacha!

Motionslag
2023-10-07 18:02

På måndag 9/10 drar vi igång med ett motionslag för för tjejer/damer/kvinnor eller vad man ska kalla det.. Det är kl 20:00-21:00 i Maserhallen B. Alla är välkomna som tycker basket är kul, verkar kul och som vill träna, bli starkare och förhoppningsvis ha roligt samtidigt!

 

Inga förkunskaper krävs!

 

Hoppas vi ses i hallen ladies!

 

/Stina Bylund, coach

Borlänge Basket Supersöndag!
2023-09-20 20:25

På söndag den 24 september rivstartar vi basketsäsongen med hela tre hemmamatcher i Paradishallen! Kom och heja på oss! Inträdet är helt gratis!

 

12:00 Division 4 Herrar: Borlänge Basket - Hudiksvall Basket
14:00 HU16: Borlänge Basket - KFUM Gävle Basket
16:00 Division 2 Herrar: Borlänge Basket - Sigtuna Basket

 

Har du mot förmodan inte möjlighet att se matcherna live så kommer dessa matcher även kunna ses på baskettv.se

 

Men kom ihåg att det är roligast att se live i hallen!

 

Följ oss gärna på Facebook & Instagram

Säsongen 23/24
2023-08-25 10:50

Vi är precis i startgroparna för ännu en säsong av basket. I helgen kommer vi ha coachmöte och prata om säsongsstarten. Inom några veckor kommer vi förhoppningsvis ha kommit igång med alla lag eller iallafall ha en plan för hur vi gör.

 

Vi kommer att höra av oss till alla som anmält intresse men det kanske kommer ta lite tid då det är många anmälningar att ta hand om.

 

En del lag saknar coacher och vi gör det vi mäktar med för att försöka ge alla möjligheten att spela basket som vill det.

 

Kontakta Stina Bylund (stinabylund@hotmail.com) om du är intresserad av att coacha lag, stötta en coach eller vara assisterande coach.

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..